Afbeelding

VVD Hardenberg praat u bij

wo 21 april 2021 Politiek lokaal

Leest u het laatste nieuws al mee? Of bent u bij de ZOOM-sessie van VVD Hardenberg over mogelijke verplaatsing Sportpark De Boekweit in Dedemsvaart? Dan bent u waarschijnlijk al op de hoogte wat de Hardenbergse VVD-fractie doet, maar weet u dat niet? Lees gerust even verder.

Nieuw is dat wij als VVD-fractie op onze website VVD Hardenberg - Nieuws een korte terugblik geven op de afgelopen raadsvergadering. Dat doen wij heel beknopt; wilt u meer informatie over de raadsvergadering of de oriënterende ronde? Dan kunt u altijd de besproken stukken inzien en de vergadering terugkijken op: https://hardenberg.raadsinformatie.nl/

Als er op dinsdag geen gemeenteraadsvergadering of oriënterende ronde staat gepland dan zijn fractieleden bij een informatiesessie aanwezig. Dinsdag 20 april konden alle (schaduw)raadsleden informatiesessies bijwonen. Via deze sessies worden wij bijgepraat over verschillende onderwerpen.

Op de agenda stond deze keer het programma wonen om 19.00 uur om 20.15 een informatiebijeenkomst over de fietsnelweg en was er voorafgaande een sessie van de klankbord groep sociaal domein.

Openbare ZOOM Sessie over mogelijke verplaatsing Sportpark De Boekweit

Donderdagavond 22 april om 20.00 uur heeft VVD-Hardenberg een eerste digitale openbare bijeenkomst gepland. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die mee wil praten.

Wij horen immers graag de mening van de inwoners van onze gemeente.

In Dedemsvaart zijn met name gebouwen van de voetbalverenigingen toe aan een flinke renovatie. De kleedkamers en kantines zijn sterk verouderd en ook hebben de clubs de ambitie om duurzamer te zijn. Is het handig dat de voetbal op de huidige locatie blijft zitten, of moeten ze gaan verplaatsen?

Het College heeft een onderzoek uit laten voeren naar een mogelijke verplaatsing naar de Kotermeerstal en dat vindt niet iedereen een goed idee.

Omdat wij als fractie veel verzoeken kregen om in gesprek te gaan, hebben we een openbare ZOOMbijeenkomst gepland. Met deze sessie geven wij iedereen de mogelijkheid om een mening te geven over de renovatie en/of verplaatsing van Sportpark de Boekweit in Dedemsvaart. Hier door kunnen wij als fractie beter een mening vormen.

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail naar: fractie@hardenberg.vvd.nl. Wij hopen dat iedereen die iets vindt over sportpark de Boekweit of de verplaatsing hiervan zich aanmeldt.

Bert Gelling
Madelon Baan
Liam Borger
Jeanet Meijerink-Heuver

VVD Hardenberg

Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 4 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg 23 uur geleden
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen gisteren
Afbeelding
Escaperoom in Gramsbergen Hardenberg 11 aug, 11:53