Afbeelding

Gemeentemagazine in voorbereiding

do 23 maart 2023 Ommen

De gemeente Ommen en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Dit jaar in de vorm van een magazine. De uitgave wordt weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente Ommen. Zowel in de papieren uitgave als in de digitale gids, http://ommen.smartmap.nl vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Daarnaast zijn er interessante artikelen in opgenomen.

Vanaf 27 maart worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien men in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt men van Akse een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee men de gegevens op elk gewenst moment kan wijzigen. Is er bij Akse geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact opgenomen. Wil men zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in het magazine? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Ommen) of bel (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van het magazine mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze salesmanager via (0223) 673 021.

Is men al benaderd en twijfelt men over de echtheid van hety gesprek, neem dan contact met Akse op. “Wij kunnen, indien nodig, door middel van ons adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen de gemeente Ommen op de hoogte stellen. Als officiële uitgever van het gemeentemagazine Ommen 2023 bezitten onze publiciteitsadviseurs een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kunt u te allen tijde naar vragen,” aldus de organisatie.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 15 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden