Afbeelding

Nieuwe huisstijl

wo 20 juli 2022 Ommen

De inwoners van de gemeente Ommen hebben een nieuwe huisstijl voor de gemeente gekozen. Zij konden tussen 4 en 17 juli kiezen uit twee verschillende huisstijlen. Bijna 900 stemmen zijn uitgebracht..Winnaar werd optie 2. ‘De gemeente Ommen: bijzonder toen én nu!’. Dit najaar wordt de nieuwe huisstijl ingevoerd. Dit gaat de gemeente Ommen combineren met de lancering van een nieuwe gemeentelijke website in oktober. 

Ommen is een nuchtere en groene gemeente waar inwoners zich thuis voelen en toeristen genieten van de rust, ruimte en dynamiek. Dat wordt straks uitgestraald met de nieuwe huisstijl. Het agrarische karakter, de rijke geschiedenis, de uitgestrekte natuur en het toerisme komen hierbij aanbod. De vormen en iconen waarmee het nieuwe beeldmerk is opgebouwd, laten de diversiteit van de gemeente zien. Allemaal staan ze voor iets dat Ommen typeert. Kijk voor het volledige verhaal achter de nieuwe huisstijl op www.ommen.nl/nieuwlogo. 

De huidige huisstijl van de gemeente Ommen is ruim 20 jaar geleden voor het laatst geüpdatet. Inmiddels is de samenleving en de rol van de overheid wezenlijk veranderd. En door het steeds breder wordende communicatiemiddelen pakket is er behoefte aan een eenduidige huisstijl die flexibel (on- en offline) inzetbaar is. Het doel daarbij is een professionele(re) uitstraling waarin het DNA van de gemeente Ommen tot uiting komt en waarin inwoners, organisaties, verenigingen en ondernemers zich herkennen. 

!
Afbeelding
Raadspagina week 40 Hardenberg 30 minuten geleden
Afbeelding
Kijk op Hardenberg week 40 Hardenberg 32 minuten geleden
Afbeelding
Feestelijke opening ‘Bibliotheek op school’ Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Jarige’ school sluit bestaan af met reünie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zwem4daagse Coevorden 1 uur geleden
Afbeelding
EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
klaverjassen en jokeren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
‘Ik en mijn Droom’ in De Vlierlanden Hardenberg 1 uur geleden