Afbeelding

Veerle Mulder neemt De Ganzenhoeve over

ma 6 februari 2023 Hardenberg

Veerle Mulder gaat per 1 maart De Ganzenhoeve overnemen. Ferdinand en Sandra Boertien hebben besloten om na 12 jaar te stoppen als ondernemers van De Ganzenhoeve, ze zijn trots op wat ze hebben opgebouwd met speciale dank aan de (vaste) gasten voor hun vertrouwen. In Veerle hebben ze de perfecte opvolger gevonden voor hun bedrijf op het prachtige Landgoed De Groote Scheere.

Het concept blijft hetzelfde: in het restaurant kan men terecht voor heerlijke pannenkoeken, lunch- en hoofdgerechten en voor feesten/partijen en vergaderingen/trainingen kan men terecht in De Schuur en De Gelagkamer. Ook de vertrouwde en gastvriendelijke medewerkers blijven het gezicht van De Ganzenhoeve, tevens zal Ferdinand voorlopig blijven als Chef-kok om Veerle te helpen opstarten. Sandra gaat zich verder richten op haar nieuwe uitdaging bij de Gemeente Coevorden, waar ze inmiddels al een jaar werkzaam is en zal haar werkzaamheden bij De Ganzenhoeve gaan afronden. 

Veerle kent het bedrijf als geen ander, ze is er in 2014 begonnen als medewerker bediening en heeft er zes jaar met veel plezier gewerkt als bijbaan naast haar school/studie, en heeft in die periode vaker aangegeven De Ganzenhoeve te willen overnemen wanneer Ferdinand en Sandra besluiten er ooit mee te willen stoppen, was wel met een knipoog, maar zo jong als ze is, dit geeft wel aan dat ze erg gedreven en ambitieus is. Vol passie voor de horeca heeft ze de Middelbare Hotelschool afgerond en tevens heeft ze onlangs haar Leermeester diploma behaald. De afgelopen 3 jaren heeft ze nog fulltime ervaring opgedaan als medewerker bediening bij Marron en als Front-office medewerker bij De Zon.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 15 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 16 uur geleden