Ginie Spijkers geeft namens het bestuur van MFC de Binder bloemen aan Fennie Hekman, Berend Jan Hekman (echtgenoot), Gerdinand Rougoor (bestuurslid).
Ginie Spijkers geeft namens het bestuur van MFC de Binder bloemen aan Fennie Hekman, Berend Jan Hekman (echtgenoot), Gerdinand Rougoor (bestuurslid). G. Brokelman

De koningin van de Sporthal zwaait af

vr 9 december 2022 Hardenberg

Op donderdag 8 december had Fennie Hekman haar laatste dag bij MFC de Binder in Gramsbergen. Een goedemorgen, een lach en even tijd voor een kopje koffie. Altijd goede zin en al sinds jaar en dag het vaste gezicht van het dorpshuis de Binder in Gramsbergen, Fennie Hekman. 

Ze kent ieder plekje van de sporthal, veegt, boent en poetst er wat op los. Fennie is voor velen de Koningin van de Binder. Altijd een helpende hand, in de kantine, in de keuken of op de vloer. Fennie heeft al meer dan 25 jaar dag en nacht klaar gestaan voor Gramsbergen, voor de Sporthal, het dorpshuis, de Binder. 

Per 1 januari 2023, na ruim 25 jaar trouwe dienst, veel gezelligheid en ontelbare kopjes koffie, stopt ze als schoonmaakster bij de Binder en gaat ze samen met haar man Berend Jan genieten van haar welverdiende pensioen. Op donderdag 8 december was er een afscheidsreceptie georganiseerd zodat een ieder uit Gramsbergen afscheid van haar kon nemen. Ginie Spijkers overhandigde, namens het bestuur van de Binder, Fennie Hekman een bos bloemen. 

Afbeelding
Afbeelding
Groene Karavaan komt op stoom in het Vechtdal Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Papier voor de broederband Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Politiek vraagt 'energieke' inzet om bedrijven te houden Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Voorleesfeest bij De Speeldoos Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Empire viert jubileum Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Turftrappers scoren met 'brandhout' Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Gezond het jaarrond – gezond & voedzaam koken speciaal voor mensen met een klein budget Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Gashouder viert de Liefde Hardenberg 4 uur geleden