September - Focusingmaand
September - Focusingmaand www.stichtingfocusing.nl

September - Focusing

wo 28 september 2022 Hardenberg

Al enkele jaren worden er in september door Stichting Focusing Nederland in het kader van ‘de september Focusing maand’ op verschillende plaatsen in Nederland gratis kennismakingsworkshops  aangeboden. Dit om Focusing meer bekendheid te geven. Ook in Hardenberg is dat het geval, namelijk op vrijdagavond 31 september 2022, Paasberg 50.

Focusing bestaat een set van psychologische vaardigheden die iedereen kan leren. Deze helpen je om met rustige aandacht tot jezelf te komen. Het brengt je bij een ontluikend intuïtief besef over jezelf en je situatie. Focusing leert je weloverwogen en veilig om te gaan met dit betekenisvolle gevoel zodat er iets duidelijk wordt voor jou dat je anders in eerste instantie niet bij jezelf zou zien. Het helpt om meer in balans te komen met jezelf. Focusing helpt onder andere bij depressiviteit, paniekaanvallen, woedeaanvallen, slaapproblemen en verslavingen.

Meedoen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@PositiveExperiencing.nl. Je kan daar ook de gratis e-cursus over Focusing aanvragen.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 10 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 10 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 11 uur geleden