Afbeelding

Zomers wint 6e wedstrijd van de Parkvissers

ma 20 juni 2022 Hardenberg

Willem Zomers heeft de zesde wedstrijd van de Parkvissers gewonnen. De wedstrijd werd vervist in de Radewijkerbeek in Baalderveld op 15 juni. 

“Het was prachtig weer om te vissen. De grote vraag was echter willen ze ook echt bijten. De twaalf deelnemers waren vol goede moed maar al heel snel bleek dat er ook deze keer bar weinig werd gevangen. Het is het hele jaar al heel slecht, waar het aan ligt weet niemand, maar het is voor de vissers bar irritant. Soms lijkt het of er helemaal geen vis meer in het water zit. Het is echter te hopen dat het snel wat beter wordt want zo gaat de interesse snel weg. De beste remedie is gewoon weer gaan vissen. Ze gaan vanzelf wel weer bijten. Je moest dus geluk hebben om een visje te vangen,” vertelt Berend Jan Spijkers. 

De beste was, zoals gezegd. Willem Zomers. Hij wist te winnen door 870 gram vis te vangen. De 2e plaats was voor Hendrikus Kampherbeek met 790 gram vis. De derde plaats was voor Joop Fraterman die 750 gram vis aan de haak wist te slaan. 

De volgende wedstrijd van de \parkvissers is op woensdag 22 juni. Dan wordt er opnieuw gevist in de Radewijkerbeek in Baalderveld.

Afbeelding
Publiek geniet van ‘La douce France’ Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie in Meestershuus Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Korting op OV-jaarabonnementen Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Uitslag Bridgen Dedemsvaart 3 uur geleden
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Henk en Ali zestig jaar bij elkaar Hardenberg 22 uur geleden
Afbeelding
Ommer Bissingh Internationale Dag Ommen gisteren
Afbeelding
Escaperoom in Gramsbergen Hardenberg gisteren