Afbeelding

Zomers wint 6e wedstrijd van de Parkvissers

ma 20 juni 2022 Hardenberg

Willem Zomers heeft de zesde wedstrijd van de Parkvissers gewonnen. De wedstrijd werd vervist in de Radewijkerbeek in Baalderveld op 15 juni. 

“Het was prachtig weer om te vissen. De grote vraag was echter willen ze ook echt bijten. De twaalf deelnemers waren vol goede moed maar al heel snel bleek dat er ook deze keer bar weinig werd gevangen. Het is het hele jaar al heel slecht, waar het aan ligt weet niemand, maar het is voor de vissers bar irritant. Soms lijkt het of er helemaal geen vis meer in het water zit. Het is echter te hopen dat het snel wat beter wordt want zo gaat de interesse snel weg. De beste remedie is gewoon weer gaan vissen. Ze gaan vanzelf wel weer bijten. Je moest dus geluk hebben om een visje te vangen,” vertelt Berend Jan Spijkers. 

De beste was, zoals gezegd. Willem Zomers. Hij wist te winnen door 870 gram vis te vangen. De 2e plaats was voor Hendrikus Kampherbeek met 790 gram vis. De derde plaats was voor Joop Fraterman die 750 gram vis aan de haak wist te slaan. 

De volgende wedstrijd van de \parkvissers is op woensdag 22 juni. Dan wordt er opnieuw gevist in de Radewijkerbeek in Baalderveld.

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 14 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 15 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden