Afbeelding

Lemele speelt titelstrijd voor eigen publiek

vr 19 april 2024 Twenterand

Op sportpark Zandeinde in Lemele wordt zaterdag 20 april, vanaf 15.00 uur de wedstrijd tegen SV Zalk gespeeld. 

Wie had een paar wedstrijden geleden durven zeggen of er nog van kunnen dromen. Maar SV Zalk gaat zich mengen in de titelstrijd, dit geldt ook voor lotgenoot SVV’56. Niet dat beide teams nog de titel kunnen pakken, maar ze moeten beide naar één van de twee titelkandidaten  in de 5e klasse C oost.

Waar SVV’56 naar Vroomshoop gaat om de derby tegen Sportlust te spelen. Zoeken de Zalkers het hoger op, letterlijk en figuurlijk. Ze gaan op bezoek bij de koploper in de buurt van de hoogste plek van Overijssel. Ze gaan naar het dorp aan de voet van een ware berg, waar ze op dit moment niet in een dal zitten. Sterker nog, bij een goede uitslag op eigen veld en een uitschieter van de mannen uit Sibculo, kunnen ze zomaar de volgende speelronde kampioen worden.

Maar het is niet vanzelfsprekend dat de club uit Lemele thuis van SV Zalk wint. In het seizoen 2011/12 waren de Zalkers met 0-1 te sterk voor de blauwwitten uit Lemele. Al bleken ze in Zalk dit seizoen  net een maatje te groot voor de thuisclub.

Kan Zalk stunten bij de trotse koploper of is de trein die richting de 4e klasse dendert niet meer te stoppen? Zaterdag om 15.00 uur kunt u daarvan getuigen zijn op Sportpark Zandeinde in Lemele.

Afbeelding
Hulpdiensten rukken uit voor een brand bij CAV Den Ham Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Kaartje als steun voor mantelzorgers Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Gewijzigde afvalinzameling met Hemelvaartsdag Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Inleverdagen voor het NK Tegelwippen Hardenberg 12 uur geleden