Afbeelding

Gelijkspel van Vroomshoopse Boys bij SVZW

di 2 april 2024 Twenterand

Vroomshoopse Boys oefende op zaterdag 30 maart op het sportpark Lageveld in Wierden tegen eersteklasser SVZW. Hoofdtrainer Robert Bosma van de Boys had de gelegenheid aangegrepen om een drietal jonge talenten in de basisformatie te posteren. Arjen van den Akker stond naast routinier Lars Scholten centraal in de verdediging. De youngsters Nelson Runhart en Malick Marong vormden samen met Sil Derks vanaf het beginsignaal de aanvalslinie.

De eerste helft ging het gelijk op met aan beide kanten enkele doelrijpe kansen. Net voor rust wist Ramon de Jong, die Malick Maron kwam vervangen, namens de Boys de 0-1 aan te laten tekenen. Er werd aan beide zijden volop gewisseld om zoveel mogelijke spelers speelminuten te gunnen. De thuisploeg, de huidige nummer 6. van de eerste klasse H., kwam in de tweede helft op een 2-1 voorsprong. Het slotakkoord was voor de goed combinerende gasten. Ramon de Jong scoorde opnieuw en zorgde tevens voor de 2-2 eindstand.

Deze nuttige oefenwedstrijd vormde de opmaat voor de subtopper van zaterdag 6 april van de Boys bij Oranje Nassau in Almelo. De derde plaats in de tweede klasse I staat dan op het spel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Andere koers.nu Hardenberg 14 minuten geleden
Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 18 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 19 uur geleden