Afbeelding

Bosbaan introduceert Old Star Tennis

wo 21 februari 2024 Twenterand

Tennisvereniging De Bosbaan uit Vroomshoop presenteert met trots OldStars Tennis, ook wel Walking Tennis genoemd, een uniek programma dat speciaal is ontwikkeld voor actieve ouderen. Het programma biedt een aangepaste tennisvorm die gericht is op plezier, sociale interactie en beweging.

OldStars Tennis is meer dan alleen een sportactiviteit; het biedt ouderen de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten en samen te genieten van gezelligheid op en naast de tennisbaan. De aangepaste spelvorm maakt tennis toegankelijk voor alle niveaus en zorgt ervoor dat plezier altijd voorop staat.

Voor slechts 60 euro per jaar kunnen geïnteresseerden lid worden van Tennisvereniging De Bosbaan en profiteren van één uur training en begeleiding per week, inclusief het gebruik van materialen die beschikbaar zijn gesteld door de vereniging. Daarnaast staat de begeleiding klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Bel voor meer informatie hierover met Alma de Weerd via tel.nr. 06 309 060 80

Afbeelding
Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden