Afbeelding
De Toren

x - dames dac winnen klassieker tegen set up/Balkbrug x- dac heren 2 ten onder tegen Emmen heren 1

zo 30 september 2018 Sport

DAMES DAC WINNEN KLASSIEKER TEGEN SET UP/BALKBRUG

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in sporthal de Citadel tegen het eerste damesteam van Set-Up/Balkbrug. Als deze teams tegenover staan dan is er sprake van een ‘Klassieker’. Met verschillende uitslagen in de historie was het Pol Kraanbedrijf DAC damesteam die deze versie wisten te winnen. Een grote voorsprong in de eerste set van 14-6,19-10 en 21-18 voldoende voor een 25-18 setwinst. Veel spanning in de tweede set met veel lange ralley’s waren het de Set-Up dames die in het set slot via 22-24 en 23-25 de tweede set afsloten. In de derde en vierde een aantal wisselingen aan DAC zijde met gevolg een 25-21 en 25-16 setwinst voor de Pol/DAC dames. Vier competitie die in het restaurant van de Citadel werden gevierd. Trainer/coach Jorn Kooijmans: ‘Blij met de winst van deze Klassieker. Op het moment dat we de opslag en passing onder controle hadden waren wij de bovenliggende partij’.

DAC HEREN 2 TEN ONDER TEGEN EMMEN HEREN 1

Dedemsvaart - – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde vrijdagavond voor eigen publiek tegen het eerste team van Emmen. De Drentse formatie won de eerste set met 11-25, verloren de tweede set met nipte winst 27-25 voor Pol/DAC heren, de derde set 17-25 winst voor de Emmenaren en een nipte winst in de vierde set 23-25. De Dedemsvaartse heren koesterden het enige competitiepunt in het restaurant van de Dedemsvaartse sporthal

Het POL/DAC heren 1 team kwam dit weekend niet in actie.

Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 36 minuten geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 2 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 3 uur geleden