DAC-heren ten onder in Friesland

ma 8 oktober 2018 Sport

Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC uit Dedemsvaart speelde op vrijdagavond 5 oktober in de Hoekstrahal van Heerenveen tegen het eerste herenteam van HeVoc’89. DAC verloor het duel met 3-1.

De Dedemsvaartse heren hadden een goede start en wonnen de eerste set met 19-25. In de tweede set zette DAC het goede spel voort, maar het moest desondanks een nipte nederlaag incasseren: 26-24. De Friese heren heersten in het vervolg van de wedstrijd en dat resulteerde in een 3-1 overwinning. In het vorige seizoen speelde HeVoc in de top vijf van de derde divisie. De club wilde geen kampioen worden of promotie-degradatiewedstrijden spelen en voor eigen publiek liet het team zien dat ze in deze competitie weer in de top zullen spelen.

Op vrijdagavond 12 oktober spelen de heren 2 om 20.00 uur tegen VV Trias/Delfzijl. Op zaterdagmiddag 15.00 uur spelen de Dedemsvaartse dames in de Citadel tegen OSR/Odoorn en om 17.00 uur speelt DAC heren 1 tegen Vovem/Emmeloord.

Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 43 minuten geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 2 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 3 uur geleden
Fancy Fair KC Elzenhof
Fancy Fair KC Elzenhof in Baalder een groot succes. Nieuws Ingezonden 15 uur geleden