Afbeelding
De Toren

KIOS’45 verzorgt korfbalclinics op 5 scholen

vr 26 oktober 2018 Sport

Van 30 oktober t/m 2 november én op 8 november verzorgt Korfbalvereniging KIOS’45 uit Sibculo korfballessen op de Hoekstee en de Schakel in Beerzerveld, de Regenboog in Mariënberg en op de Casper Diemer-en Koningsbergerschool in Bergentheim. En de Windesheimschool in Sibculo dan? Die is enkele weken geleden al met een bezoek vereerd.

Het doel is om kinderen een leuk beweeguurtje te bieden, maar uiteraard ook om ze enthousiast te maken voor korfbal en voor de vereniging KIOS’45.

De kinderen uit de groepen 1 en 2 worden uitgenodigd om op 10 november om 10:30 uur naar sporthal Möllincksslag in Bergentheim te komen voor een doorstart van de Kangoeroeklup. Korfbal-kangoeroes zijn jongens en meisjes van 3-6 jaar die elke week bij elkaar komen om te spelen, rennen, springen, gooien en scoren met ballen. Spelplezier staat voorop.

De wat oudere kinderen uit de groepen 3 en 4 (eventueel 5) kunnen op dezelfde dag, tijd en plaats meedoen met een instuif met allerlei korfbal-en andere spelletjes. Maar zij kunnen ook al op woensdagavond 31 oktober én 7 november van 18:00 – 19:00 uur komen kijken en meedoen bij een training van het F-team en de E-teams, ook in de sporthal in Bergentheim.

KIOS’45 verzorgt de clinics in Sibculo, Bergentheim en Mariënberg voor respectievelijk de 21e, 15e en 8e keer. Voor Beerzerveld is dit de eerste keer, dit biedt de kinderen in deze plaats nu ook de mogelijkheid om te gaan korfballen!

Afbeelding
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 14 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 16 uur geleden