Joey van Dijk na zijn partij in de kooi
Joey van Dijk na zijn partij in de kooi Eigen foto

Joey van Dijk vecht harde partij

ma 15 april 2024 Hardenberg Ingezonden

Zondag 14 april vocht Joey van Dijk (18) uit Hardenberg zijn eerste volwassen kickbokspartij. In Alkmaar werd het kickboksgala Road 2 Enfusion gehouden. Het zogeheten  ”scoutinggala” van Enfusion, waarbij men talenten zoekt om deel te nemen aan de grotere evenementen van de organisatie. 

Joey stond hiervoor al vier maal eerder in de ring bij de junioren en had een nog ongeslagen status. Uitkomend voor Kickboksschool Fit&Fight Hardenberg betrad Joey zondag de kooi. Het gevecht zou namelijk plaatsvinden in een zogeheten octagon. 

Direct na het begin werd duidelijk dat het een harde partij ging worden. Beide vechters waren enorm aan elkaar gewaagd. Joey was duidelijk de meer technische kickbokser maar de tegenstandster kwam met harde hoeken soms goed door op het hoofd van de Hardenberger. Qua punten gingen de eerste twee rondes naar de tegenstander. In de laatste ronde was het vuur bij de tegenstander eruit en maakte van Dijk een paar goede combinaties waarop de tegenstander naar de grond ging. Net op tijd stond hij nog op en joey zou het afgemaakt hebben als er genoeg tijd was geweest. Helaas was de tijd hiervoor te kort. De keiharde wedstrijd eindigde in een onbeslist!

Gebiedsaanpassing: 'houd het stationsgebouw altijd goed herkenbaar' is het uitgangspunt
Gebiedsontwikkeling: nieuwe doelen voor omgeving station Hardenberg Hardenberg 19 minuten geleden
Afbeelding
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Partnerbijdrage 1 uur geleden
Afbeelding
Bridge-nieuws Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde donateursactie Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 2 uur geleden