Wedstrijdteams GV Gramsbergen
Wedstrijdteams GV Gramsbergen Eva Schram

Succesvol wedstrijdweekend voor GV Gramsbergen

ma 8 april 2024 Hardenberg Ingezonden

Zaterdagochtend 6 april. In alle vroegte maken de sporters van GV Gramsbergen zich klaar voor hun wedstrijd. Voor de turnsters is dit de laatste plaatsingswedstrijd van het seizoen. Deze hebben ze geturnd in Slagharen. En dit keer toch wel extra bijzonder, na blessures, is het team compleet; Elize, Fenne, Noor en Sara. Met gezonde wedstrijdspanning beginnen de meiden op balk. Ondanks wat kleine fouten, laat iedereen een mooie balkoefening zien. Vervolgens komen er twee klapstukken op vloer en sprong, fantastisch! En dan het laatste onderdeel de brug, spannend maar ook hier weet iedereen zich doorheen te knokken! We kunnen niets anders dan trots zijn op deze club meiden, die een mooie 5e plaats hebben weten te behalen! 

Naast de turntoppers mochten ook onze toppers van de acrogym afgelopen weekend stralen op de wedstrijdvloer in Nieuwe Pekela. Zaterdag was ons E-senioren trio Brit, Jasmijn en Sophie aan de beurt. Zij hebben een prachtige oefening laten zien en zijn op een mooie 8e plek geëindigd. Het limiet voor de halve finale NK hebben ze hiermee weten te bemachtigen. Ook onze 2 D-jeugd teams mochten zaterdag hun oefening weer laten zien. Sanne, Lola en Marinde hebben een foutloze oefening laten zien en zijn op een 5e plek geëindigd. Team Elin en Jade hebben zich ook van hun beste kant laten zien en hebben ook een 5e plek gekregen. Zondag waren onze D+ teams aan de beurt. Team Merel, Loïs en Noor hebben na 2 prachtige oefeningen een 4e plek weten te krijgen. Team Lisanne, Alena en Famke hebben ook 2 super mooie oefeningen laten zien en zijn op een 9e plek geëindigd. Team Dalinique, Marion en Amlia zijn in hetzelfde niveau op een mooie 5e plek geëindigd. Ook hierbij hebben alle teams het limiet voor de halve finale behaald! De doorstroming voor de halve finale wordt aankomende week bekend gemaakt dus dat blijft nog even spannend!

En dan zijn tot slot nog de demoteams van dansen. Na al twee succesvolle wedstrijden dit seizoen zat de smaak er goed in. De dames zijn afgereisd naar Leeuwarden om te stralen op de vloer. Als eerst mochten TYO, oftewel The Young Ones. Voordat ze moesten zat wel wat spanning in, maar daar was tijdens het dansen niets van te merken. Nadat ze een super dans hebben laten zien aan de jury werd dit rijkelijk beloond met een mooie 2e plek. Na TYO was het de beurt aan The Royals. Ook zij hebben gestraald tijdens het dansen. Dit is beloond met een mooie 3e plek. Toen was het de beurt aan Fearless. Fearless bevond zich in een sterk deelnemersveld. Helaas geen beker voor Fearless, maar dit team heeft een geweldig mooie dans laten zien voor de jury. En ten slotte was het de beurt aan Reputation. Reputation heeft een top dans laten zien. Dit is beloond met een hele mooie 2e plek.

Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 33 minuten geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 1 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 2 uur geleden
Fancy Fair KC Elzenhof
Fancy Fair KC Elzenhof in Baalder een groot succes. Nieuws Ingezonden 15 uur geleden