Afbeelding

SC Lutten verliest onnodig van vv Avereest

ma 8 april 2024 Hardenberg

Lutten heeft op eigen veld de koppositie verspeeld tegen Avereest. Lutten begon sterk aan de wedstrijd waarbij voorafgaand stil werd gestaan bij het 25-jarig jubileum van Tinus Kelder. 

Lutten creëerde een aantal kansen en er leek op de eerste zomerse dag van het jaar weinig aan de hand, echter waren er meteen al slordigheden in de passing te zien. Na een corner van Avereest was het ineens raak voor de bezoekers, de bal werd via via in het eigen doel gewerkt. Door de achterstand ging Lutten nog slordiger spelen en hielp het Avereest in het zadel, tel daar een afstandsschot die niet gekeerd kon worden door doelman Lars Mulder bij op en de problemen voor toen nog koploper Lutten waren compleet. Lutten was even de kluts helemaal kwijt en Avereest kon in deze fase de wedstrijd beslissen, de bezoekers lieten dit na en vlak voor rust was er zelfs nog een grote kans op de aansluitingstreffer.

In de tweede helft ging Lutten opzoek naar eerherstel en een resultaat maar echt heel gevaarlijk werd het niet. Vlak voor tijd wist Rutger van der Graaf toch de aansluitingstreffer binnen te werken en werd het nog even spannend in de slotfase. Lutten bracht de bal vaak hoog in de zestien meter, maar tot grote kansen kwam het niet. Door het verlies is Lutten de koppositie kwijtgeraakt aan Bergentheim en is het gat naar Bornerbroek en DES nog maar 1 punt. Positief is dat Lutten een kampioenschap nog steeds zelf in de hand heeft in deze competitie, die zich lastig laat voorspellen.

Afbeelding
Brand in camper aan De Vechtspille na explosie Hardenberg 7 uur geleden
True Desire Vocalband
KOM & ZIE Openluchtviering met 'True Desire Vocalband' in Vroomshoop! Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 11 uur geleden