Goud voor Zeger Praas
Goud voor Zeger Praas Judo Dedemsvaart

Judo Dedemsvaart sterk op toernooi in Beilen

ma 27 maart 2023 Hardenberg

Op het jaarlijkse Lente Tournooi in Beilen was Judo Dedemsvaart met een mooie grote groep vertegenwoordigd. Helaas waren een aantal judoka’s ziek of geblesseerd waardoor er een groep van 16 over bleef. 

Van deze zestien judoka’s wisten drie jeugdleden de hoogste trede van het podium te beklimmen. Vince Lubbelinkhof, Nout Schlepers en Zeger Praas waren in vorm. Ze wisten met mooie scores hun tegenstanders te verslaan en namen dus de gouden medaille mee naar huis. Wat mooi was om te zien is dat de lesstof van de afgelopen periode werd toegepast en er werden verschillende technieken gebruikt, zowel staand als op de grond, om tot een score te komen laat de trainer weten. Een zilveren medaille was er voor Mike Kösters. Mike wist maar liefst zes partijen met de hoogste score af te sluiten maar liet zich in zijn eerste partij verrassen en kon hierdoor dus geen kans meer maken op een gouden medaille. Brons was er deze dag voor Han Prins, Daan Hagels, Meike Zandstra, Janine Mensink en Vester Roest. 

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 9 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 13 uur geleden