Afbeelding

Dames Volleybal DAC Dedemsvaart naar 3-2 verlies

ma 23 januari 2023 Hardenberg

Zaterdag 21 januari zette het eerste damesteam van DAC Dedemsvaart koers richting Schoonebeek om een wedstrijd spelen tegen het eerste damesteam van Triantha Schoonebeek. 

De eerste set werd met 23-25 verloren door onder andere twee servicereeksen van de Thriantha. In de eerste set eindigde DAC wel erg sterk waardoor ze de tweede set goed wisten te starten. Door hard te werken en voor elke bal te gaan wisten de Dedemsvaartse dames de tweede set te winnen met 25-20. Ook de derde set werd gewonnen met 25-16, mede door de sterke keuzes van spelverdeelster Anniek Huiskes. De vierde set was echter al voorbij voordat de Dedemsvaart doorhad dat de set überhaupt begonnen was, 7-25 voor de thuisploeg en 2-2 in sets. Zodoende dat er een beslissende vijfde set gespeeld moest worden om een winnaar te bepalen. Met goede moed probeerde DAC zich te herpakken maar kon niet voorkomen dat Thriantha Schoonebeek als winnaar het veld mocht verlaten met 15-9. Zaterdag 28 januari speelt DAC om 15.00 uur in Sporthal de Citadel.

Het tweede damesteam van Dedemsvaart behaalde hetzelfde resultaat in Lemeleveld tegen de Bevers. Met 17-25, 21-25, 25-14, 25-16 en 10-15 wisten zij net niet de winst naar zich toe te trekken. De heren van DAC hoefde helemaal niet in actie te komen afgelopen weekend. Zij speelden dinsdag de achtste finale beker tegen Smash Beilen maar daar is op moment van schrijven nog geen uitslag van bekend.

Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 18 minuten geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 52 minuten geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 1 uur geleden
Fancy Fair KC Elzenhof
Fancy Fair KC Elzenhof in Baalder een groot succes. Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
Het college van burgemeester en wethouders waren op 17 mei op werkbezoek in de kern Bergentheim.
College B&W bezoekt Bergentheim Hardenberg 20 uur geleden