Afbeelding

Doe mee bij KIOS’45

ma 26 september 2022 Hardenberg

Korfbalvereniging KIOS’45 uit Sibculo verzorgt deze week (met ondersteuning van de Sportservice Groep Hardenberg) korfbalclinics voor de groepen 1 tot en met 4 tijdens gymlessen op twee scholen. Woensdagmorgen bij de OBS Cantecleer in Kloosterhaar en donderdagmorgen bij de CNBS Windesheim in Sibculo. Op 3 en 10 november volgen de twee scholen in Bergentheim.

Kinderen uit de groepen 1 en 2 worden uitgenodigd om op zaterdag 1 oktober om 10.00 uur naar het korfbalveld in Sibculo te komen om kennis te maken met de Kangoeroeklup. Bij deze ‘klup’ kunnen kinderen van ongeveer 4 tot 6 jaar op een speelse manier kennis maken met de beginselen van de korfbalsport. Deze trainingen duren 45 minuten, de kinderen kunnen (mits er voldoende deelname is) alle zaterdagen in oktober, dus vijf keer (gratis) uitproberen of korfbal dé sport voor hen is.

Kinderen uit de groepen 3 en 4 kunnen al échte korfbaltrainingen volgen, zij kunnen de hele maand oktober gratis meedoen op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Afgelopen week is in Sibculo, Kloosterhaar en Bergentheim huis aan huis een flyer bezorgd om de sportmogelijkheden bij KIOS’45 onder de aandacht te brengen: Korfbal, Kombifit en Jeu de Boules. Voor wie de flyer gemist heeft: deze is te vinden op de Facebookpagina van KIOS’45.

Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 4 uur geleden
dav
Beleef water in de meivakantie Twenterand 21 uur geleden
Afbeelding
Oudheidkundige Vereniging verwelkomt nieuwe voorzitter Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van het zwemseizoen bij Het Heuveltjesbosbad Hardenberg 22 uur geleden