• Alles
  • (12)
    Evenement

GASHOUDER THEATER - Helligen Hendrik - Wen d'r mar an!

vrijdag 15 oktober 21:30 t/m 22:45 uur

Helligen Hendrik, de eeuwig toornige Tukker, gaat in de Gashouder Dedemsvaart als vanouds weer helemaal los: snoeihard, hilarisch en recht-voor-zijn-raap!

Helligen Hendrik maakt zijn debuut in de Gashouder met WEN D’R MAR AN! De coronacrisis heeft er ook bij de bekendste mopperpot van oost-Nederland flink ingehakt. De nukkige cabaretier zag zijn ambitieuze plannen voor een pompeuze circusshow met een vijfkoppige band, twintig danseressen en spectaculaire special effects compleet in duigen vallen. Door alle regels en restricties rondom de slopende pandemie werd het noodgedwongen... een crisis-show.

Daarin geeft de nurkse Tukker zijn ongezouten visie op die vermaledijde corona-tijd. Van toiletpapier hamsteren tot de 1,5 meter samenleving. Van lockdowns tot balkonzangers en besmettingshaarden. Hendrik analyseert. Recenseert. Fileert. Genadeloos. Zonder kapje voor de mond. Bezoekers met een tere ziel zijn gewaarschuwd! Als Hendrik begint te hakken, regent het spaanders… maar ook gierende lachsalvo’s!

Informatie en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.


deel deze activiteit