Artikelen in deze editie

Tekort huisartsen leidt tot wachtlijst

Kerkdiensten van 29 en 30 januari

(vervolg van voorpagina)

Zorgen over aanvliegroute voor Lelystad

Toekomstplan voor FC OMmen

Nationale Voorleesdagen

'Door de tijd' gepresenteerd

Als De Koppel weer open mag, kan ook het Startpunt Duurzaam Hardenberg weer bezocht worden. Het eerste spreekuur vindt dan plaats op 29 januari. Tussen 14.00 en 15.00 uur zitten de duurzaamheidsgidsen voor u klaar.

65 jaar lang lief en leed delen met elkaar, dat is een lange tijd. Albert Boers (89) en Hendrini Lenters (88) uit Hardenberg hebben veel meegemaakt en zijn heel blij en dankbaar dat ze deze mijlpaal op zaterdag 22 januari hebben bereikt.

Waar een wil is…

Stembureaus op andere locatie

De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo gaan op woensdag 29 januari langs de deur om het oude papier op te halen.

Tot eind maart zijn bij De Koppel natuurfoto's van Anne Kuipers te bekijken. Kuipers, geboren in Borger en woonachtig in Hoogeveen, is een gepassioneerd fotograaf die zich al een leven lang laat inspireren door de natuur.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 kan er gestemd worden op 48 stembureaus verdeeld over de hele gemeente Hardenberg. In Dedemsvaart komen ditmaal een aantal stemlocaties, die normaal gesproken gebruikt worden, te vervallen.

Naar aanleiding van een melding van brand rukte de brandweer donderdagmiddag 20 januari met spoed uit naar het Rheezerend in Dedemsvaart.

Het management van de Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart roept iedereen op mee te helpen in de Tuinen in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet.

Bedrijvennieuws

Na dit seizoen vertrekt trainer Floris Buitenhuis bij Vrouwen 1 van FC Ommen, uitkomend in de tweede klasse. Na gesprekken met de Technische Commissie heeft Floris voor zichzelf om persoonlijke redenen de knoop doorgehakt.

Vanaf nu zachter en wisselvallig

Hardenberg investeert in cultuureducatie

De leden van koersbalvereniging Baalderslag uit Hardenberg zijn op donderdag 20 januari weer bij elkaar gekomen in sporthal Baalderslag, voor het spelen van onderlinge wedstrijden.

De leden van Bridge Combinatie Vechtdal, met deelnemers van de bridgeclubs uit Dedemsvaart en Ommen, speelden op donderdagavond 20 januari hun wekelijkse digitale bridgedrive.

Gastgezinnen gezocht

Militairen oefenen in de regio

Twee jaar achter elkaar werd de organisatie van de Vechtdal Rally door Corona gedwongen uit te wijken naar een andere datum, in 2022 echter is het de bedoeling de rally weer op de bekende datum 18 juni te verrijden.

Kom in beweging!