Bedrijvennieuws

di 25 januari 2022

Nieuw aanbod kindercursussen op gewoonactief

Het nieuwe voorjaarsaanbod kindercursussen van Cultuurkoepel Vechtdal staat weer online. Na de voorjaarsvakantie gaan we beginnen met de cursussen. Ben je 12 jaar of jonger en kom je uit de gemeente Hardenberg? Tot 12 februari kun je je aanmelden voor korte culturele kennismakingscursussen via www.gewoonactief.nl.


Met 70 boeiende cursussen die vaak maar een euro per les kosten, is er voor alle kinderen in de gemeente Hardenberg dicht bij huis volop de gelegenheid om te ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen. De culturele cursussen zijn te vinden in onze advertentie in de Toren van deze week. Volg ook Cultuurkoepel Vechtdal op Facebook en Instagram. Of bezoek www.cultuurkoepevechtdal.nl of www.gewoonactief.nl. Op alle basisscholen zijn folders met dit voorjaarsaanbod uitgedeeld. Heeft u de flyer niet ontvangen? U kunt deze ophalen in één van de vestigingen van Bibliotheek Hardenberg.


Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gewoonactief.nl/cultuurkoepel-vechtdal. Inschrijven kan tot 12 februari. De cursussen starten vanaf 14 maart. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met aanmelden!