Artikelen in deze editie

Speciale bijlage onderwijs

Hardenberg toont Hart voor de zorg

Voorlopig geen revue

Kerkdiensten van 15 en 16 januari

Harm Overweg (84) en Johanna Bolks (82) uit Hardenberg waren op woensdag 5 januari zestig jaar getrouwd.

Schoorsteenbrand aan de Hoogenweg

Stuur

Het bruidspaar Freek Benjamins, 85 jaar en Minie Schuurman 81 jaar waren maandag 10 januari 60 jaar getrouwd.

In het kader van de Poëzieweek geeft Robert Beernink op 2 februari van 19.30 tot 21.45 uur de workshop ‘Lichtgedichten & Humor’. De relatie tussen humor en lichtgedichten wordt in de praktijk getoetst.

De politie heeft op woensdag 5 januari twee hennepkwekerijen aangetroffen in woningen aan de Irisstraat en Spoorsingel in Coevorden.

Bridge Combinatie Vechtdal

Samenwerking Nachtzorg Noord Overijssel

In het programma van Jeroen de Buttonboxkearle van internet-radiostation Oudepiratenhits.nl wordt donderdag 13 januari vanaf 21.00 uur een ode gebracht aan Gerry (Schonewille) en Roel (de Lange) van de Tijdbrekers.

GOEDE WENSEN

Mits de corona-maatregelen het toelaten wordt van 18 januari tot en met 29 maart, tussen 13.30 en 15.30 uur, in de Bibliotheek in Balkbrug weer vrije inloop bij de Computersoos gehouden.

De Beeldentuin in Witharen presenteert ook dit jaar een Zomerexpositie. De periode van de expositie wordt wel iets ingekort, namelijk van 12 mei tot en met 18 september.

Iedereen weet; een goed begin is het halve werk. Het bestuur van voetbalvereniging DVC Dedemsvaart zal ook iets in die trant gedacht hebben, want zij heeft, ondanks corona, een manier gevonden om het nieuwe jaar gezamenlijk feestelijk in te luiden.

Containerbrand in Lutten

Sinds maandag 10 januari zijn de scholen weer open. Ook op CSG Het Noordik in Vroomshoop en Vriezenveen zitten de leerlingen weer in de klas. Directeur Patric Wigman is er blij mee.

Booster zonder afspraak

Rodermond weer op één bij D66

Brandweer rukt uit voor stormschade

Frankfort nieuwe trainer Voorwaarts

Diefstal van voertuigen in de landbouw

Eindelijk eens wat langer droog

In 2022 belicht ‘Uit de Natuur’ viermaal een dier of plant uit het Vecht- of Reestdal, in samenwerking met Natuur in Hardenberg en De Koppel. In januari is de kijker gericht op…..de torenvalk ….

Het college van B en W van de gemeente Ommen gaat in principe, maar wel onder bepaalde voorwaarden akkoord met de ontwikkelplannen van camping De Kleine Wolf.

Oud Papier actie

Marsen door de straten en samenkomsten op het Manitobaplein – demonstranten tegen de coronamaatregelen houden de gemoederen in Vriezenveen de laatste tijd behoorlijk bezig.

Motie tegen laagvliegroutes Lelystad