Afbeelding
Partnerbijdrage

Fysiotherapie Koerssen in Sibculo en Vroomshoop

di 7 mei 2024 Hardenberg

Sinds dit jaar is zowel Vroomshoop als Sibculo een fysiotherapiepraktijk rijker. Anke Koerssen (27) opent namelijk niet één, maar twee fysiopraktijken. Voor Anke, een gepassioneerde fysiotherapeut, is het realiseren van deze droom een kans om mensen te helpen en te ondersteunen.

Start eigen praktijk

Afgelopen februari is Anke Koerssen gestart met haar eigen praktijk. Na vijf jaar aan het werk geweest te zijn in een particuliere praktijk was ze klaar voor de volgende stap. De afgelopen jaren heeft ze niet stilgezeten wat betreft opleidingen. Naast de opleiding als algemeen fysiotherapeut, heeft ze zich gespecialiseerd in de manuele therapie. Daarnaast heeft ze ook andere cursussen gedaan waaronder dry needling. Al deze opgedane kennis voegt ze samen om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen met allerlei verschillende klachten.

Twee vestigingen

Op dit moment heeft de praktijk twee verschillende locaties, namelijk in Sibculo, in het bijgebouw van de kerk, en in Vroomshoop bij de sportschool ‘Anytime Fitness’. De keuze om direct met twee vestigingen te starten is bewust gemaakt. “Met opening van twee vestigingen, kan ik meer mensen helpen en is het voor een ieder toegankelijk die het nodig heeft,” vertelt Anke. Het hebben van twee vestigingen heeft uiteraard voordelen, als er op de locatie geen plek meer heeft, kunnen mensen soms de volgende dag wel terecht kunnen bij de andere locatie.

Iedereen welkom

De praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars, waardoor de behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, kunt u ook gewoon worden behandeld. Hiervan zult u naderhand een factuur ontvangen.

Info en openingstijden

Fysiotherapie Koerssen staat klaar om patiënten te begeleiden bij hun blessures, pijn en herstel en hen te helpen bij een actiever leven. In Vroomshoop kunt u terecht op maandag en op donderdag. In Sibculo is zij op woensdag aanwezig. Ook in de avonduren is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om een afspraak te maken via de telefoon en de website, maar in de nabije toekomst is het ook mogelijk om makkelijk je afspraak online te maken via de website van Fysiotherapie Koerssen.

Afspraak inplannen of meer informatie? U kunt contact opnemen via onderstaande contactgegevens: 06-42 63 03 82

info@fysiotherapiekoerssen.nl www.fysiotherapiekoerssen.nl

Afbeelding
Schilderijententoonstelling over 'Zeven Profetessen' Coevorden 35 minuten geleden
Afbeelding
'OpStap' in natuurgebied Beerze Hardenberg 51 minuten geleden
Afbeelding
Geslaagde ontmoetingsavond Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Geweldige 18e editie van de Vrieling Hardenberg CityRun Sport Ingezonden 2 uur geleden
Gejuich bij FC Zutphen na de openingstreffer
FC Zutphen neemt de zesde plaats over van Den Ham Sport Ingezonden 3 uur geleden