Afbeelding

Frank Groothof schittert in familievoorstelling

wo 20 maart 2024 Twenterand

Acteur en meesterverteller Frank Groothof, bekend van Sesamstraat en Het Klokhuis, komt naar Twenterand. Samen met de Vriezenveense Harmonie treedt hij op in de muzikale familievoorstelling de Bremer Stadsmuzikanten. Aan de hand van het bekende sprookje over een avontuurlijke ezel, hond, kat en haan laat hij kinderen en hun (groot)ouders kennismaken met muziekinstrumenten en het harmonieorkest. De Bremer Stadsmuzikanten is te zien op zaterdag 6 april om 16.00 en 19.00 uur in theater Het Punt in Vroomshoop. Kaartverkoop via www.vriezenveenseharmonie.nl.

Op muziek van de harmonie neemt Frank Groothof zijn publiek mee in de spannende avonturen van de ezel, hond, kat en haan. Na jaren trouwe dienst worden zij door hun baasjes aan de kant gezet. Ze besluiten het heft in eigen hand te nemen: ze gaan hun geluk beproeven als straatmuzikant in Bremen. Onderweg naar de grote stad stuiten ze op een huis vol gevaarlijke rovers. Lukt het hun om de rovers te misleiden? Speciaal voor deze voorstelling is nieuwe muziek geschreven door componist Zoran Rosendahl.

Muziekinstrumenten proberen

De Bremer Stadsmuzikanten is gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 1 uur. Kinderen worden enthousiast gemaakt om tijdens de voorstelling mee te zingen en te bewegen met Frank Groothof. Ook kan iedereen vanaf een half uur voor de voorstelling allerlei muziekinstrumenten proberen.

De Bremer Stadsmuzikanten wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van het VSB fonds en het Cogas Cultuurfonds.

Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 10 uur geleden