Afbeelding

Zangvereniging Cantate Deo houdt open avond

ma 12 februari 2024 Twenterand

Chr. zangvereniging Cantate Deo is volop in de weer met het programma voor 2024. Er liggen voor de koorleden zeker drie uitvoeringen in het verschiet, waarvan het in oktober te houden concert niet vergeten mag worden. 

Uiteraard bij de optredens, maar ook al elke week bij de koorrepetitie komen rond de 50 koorleden bij elkaar om te oefenen in zingen, maar ook voor ademhalingstechnieken, lichaamshouding enz. En het plezier van dat alles te ervaren. De leden van Cantate Deo hebben een wens die ze graag in vervulling zien gaan. Dat is dat er nieuwe zangers en zangers zich bij hen aansluiten en gaan meezingen. Dat geldt zowel voor de dames als de heren. 

Als u eens heel vrijblijvend op een een avond wilt meezingen bent u daarvoor hartelijk welkom. Dan kunt u zelf de sfeer op het koor te ervaren. Binnenkort is er daarvoor een speciale gelegenheid, namelijk op maandagavond 26 februari a.s. om 20.00 uur in de Rank, Brinkstraat 6, Den Ham. Er is de trend dat men zich niet voor een lange tijd aan wekelijks terugkerende verplichtingen wil binden. Maar mogelijk geïnteresseerden in Cantate Deo kunnen dat ondervangen door mee te zingen tot het concert in oktober 2024 en desgewenst daarna weer af te haken.

De open avond is ook een goed moment om niet alleen met de koorleden kennis te maken, maar ook met dirigent Jan van Dijk. Jan heeft veel ervaring als dirigent en weet met zijn talenten de leden steeds op een heel prettige wijze te enthousiasmeren. 

Als u meer wilt weten over de zangvereniging en de open avond dan kunt daarvoor contact opnemen met Jannie Ekkelkamp, email jannie_ekkelkamp@live.nl of per telefoon op telefoon op nummer 0546-672184.

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor kortsluiting in stopcontact in pand Bergentheim Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem Bergentheim viert gezellige middag in Mariënberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Aanvragen bijdrage voor amateurkunstverenigingen Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
'Kerkdienst in onze moodersproake' Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
De Boombouw - Wintermarathon Ommen 18 uur geleden