Afbeelding

‘SIEN-dienst’ in Höftekerk

do 18 april 2024 Ommen

In de Höftekerk aan de Lage Doelen 3 in Hardenberg wordt op zondag 21 april, vanaf 15.00 uur, een regionale aangepaste kerkdienst SIEN gehouden, georganiseerd door Sien Regio Ommen. Mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Wierden/Rijssen Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen zijn welkom in deze speciale dienst. 

In de afgelopen diensten waren veel mensen uit de regio aanwezig. De organisatie hoopt dat dat ook in Hardenberg het geval zal zijn. Er zijn voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken. Voorganger is dhr. J.P. Balder. Hij is geestelijk verzorger binnen de Baalderborg Groep. 

Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of fris. Wie op de hoogte wil blijven van de Sien-diensten en/of andere regionale activiteiten van Sien – Regio Ommen, kan mailen met de Verspieders Express verspieders.express@gmail.com. Kijk voor meer informatie over Sien op www.sien.nl

Afbeelding
Hulpdiensten rukken uit voor een brand bij CAV Den Ham Twenterand 43 minuten geleden
Afbeelding
Kaartje als steun voor mantelzorgers Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Gewijzigde afvalinzameling met Hemelvaartsdag Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Inleverdagen voor het NK Tegelwippen Hardenberg 7 uur geleden