Afbeelding

Subsidies voor evenementen in Ommen

di 16 mei 2023 Ommen

Er zijn na 1 januari 2023 nog zes aanvragen voor een evenementensubsidie in de gemeente Ommen ingediend. Het subsidie voor 2023 is vastgesteld door het college op 35.035 euro.  

Het college van B en W heeft besloten om incidenteel nog een subsidie te verlenen aan Oranjevereniging Lemele voor het Lemeles feest van 1.5000 euro; een bedrag van 1.500 euro voor St. The X Awareness, het Engels kostuumdrama op het Landgoed het Laer en 394 euro aan het Bierdoppenfestival. Met deze bijdragen is het subsidieplafond bereikt. De subsidieaanvraag van het Pigstock Festival wordt afgewezen, omdat het subsidieplafond is bereikt. PB Beerzerveld krijgt een eenmalige subsidie van 200 euro voor de aanschaf van een vlaggenmast. Dit wordt gefinancierd uit het budget voor culturele activiteiten. Stichting Wielerronde Ommen krijgt een structurele subsidie van 3.000 euro.  

 

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden