Afbeelding
Gert Stegeman

Kledingbank in Ommen officieel geopend

vr 1 april 2022 Ommen

Op donderdag 1 april werd de Kledingbank in Ommen officieel geopend door wethouder Bongers. De Kledingbank Ommen is gevestigd op de eerste verdieping van de Bibliotheek aan de Chevalleraustraat in Ommen. 

Steeds meer mensen in Nederland, dus ook in de gemeente Ommen verkeren in financiële moeilijkheden. Ze kunnen moeilijk rondkomen en hierdoor zichzelf niet meer van essentiële kleding en/of schoeisel voorzien. Mede hierom is de Stichting Kledingbank Ommen opgericht.
Zij geven herbruikbare of nieuwe kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben en het zelf niet (tijdelijk) meer kunnen betalen. En door het hergebruiken van kleding en/of schoeisel verminderd de afvalberg. Kledingbank Ommen is een initiatief zonder religieuze of politieke doelstelling. Zij werken uitsluitend met vrijwilligers. Op zaterdag 2 april is er van 10.00 tot 17.00 uur een open huis, iedereen kan een kijkje komen nemen. Wilt u vrijwilliger worden of kleding doneren mail dan naar kledingbankommen@gmail.com.. U kunt ook een donatie doen op NL03 RABO 0372 6503 33.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Heropening skatepark Kruserbrink Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Raad schoorvoetend akkoord met nieuwe programmeringsafspraken over windmolens Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Schrijfster Leanne Pots in christelijke boekhandel de Welle te Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Gratis cursus Slim op Pad in de bibliotheek Hardenberg 16 uur geleden