Concertseizoen weer begonnen

vr 7 september 2018 Nieuws

Het concertseizoen van de Stichting Kamermuziek Oud Avereest is weer begonnen! SKOA biedt ook dit seizoen weer acht concerten in de Reestkerk in Oud Avereest, elke derde zondag van de maand van september tot en met april.

Zoals altijd kunt u genieten van een aantrekkelijke variatie in ensembles en solisten. Een hoogtepunt is ongetwijfeld het optreden van Wishfull Singing in maart, maar ook een uitvoering van de Goldbergvariaties van Bach door het Rubens Consort is een must voor de liefhebber, evenals liederen van Schubert e.a. door sopraan met gitaarbegeleiding door het duo Rosemont.

Het eerste concert van dit seizoen vindt plaats op zondag 16 september. Dan treden er zelfs twee ensembles op, te weten het pianoduo Tamara Laverman en Hanke Scheffer en nog een pianoduo, Mateo Barbagelata en Pablo Alonso, allen masterstudenten van het Artez conservatorium

Beide ensembles zijn prijswinnaars van het Kamermuziekconcours van het Artez conservatorium in Zwolle.

Voor de pauze speelt het duo Laverman Scheffer werken van Schubert, Feldman en Ligeti. Na de pauze spelen Mateo en Pablo de sonate KV 521 van Mozart, waarna het concert spectaculair wordt besloten met de Danse Macabre van Saint Saens.

Kom op zondag 16 september om 15.00 uur genieten van deze jonge topmusici-in-de-dop. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 13,50 euro, inclusief koffie of thee in de pauze. Tot 18 jaar gratis toegang.

Thomas Remmink van Den Ham in actie
ATC '65 en Den Ham in evenwicht na deel 1 Sport Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Sjoeltoernooi bij de Schoevers uit Westerhaar Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Mishandeling op Klepperplein in Hardenberg: Getuigen gezocht Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde zonnige Baalderborg Motorrun Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
SV Gramsbergen op koers voor 3e periodetitel Sport Ingezonden 12 uur geleden