Afbeelding
De Toren

Bertus en Diny Reefman 60-jaar getrouwd

wo 15 mei 2019 Nieuws

Bertus Reefman, 85 jaar en Diny Reefman-Timmer, 83 jaar, uit Hardenberg vierden dinsdag 14 mei hun diamanten huwelijk. Ze kregen twee kinderen en drie kleinkinderen.

Diny haar hobby is zingen bij het seniorenkoor Zang en Vriendschap in Gramsbergen. Bertus houdt van biljaren. Wekelijks gaat het paar naar Zorgcentrum Oostloorn voor een uurtje Sporten en Bewegen voor senioren. Burgemeester Peter Snijders kwam naar het appartementengebouw ‘Heemserstaete’ in Hardenberg om de felicitaties over te brengen namens de gemeente Hardenberg. Bertus Reefman groeide op in Radewijk als derde telg in een gezin van zeven kinderen. Na de Ambachtsschool en het diploma op zak van timmerman werd aannemersbedrijf Koopman-Richterink in Bruchterveld zijn eerste werkgever. Na de verplichte diensttijd werd een andere richting gekozen en ging aan de slag als tekenaar bij het architectenbureau Bügel in Groningen. Na een mooie loopman als o.a. opzichter werd zijn werkbare leven op zestigjarige leeftijd afgesloten als projectleider bij de bouw van het UMC - Groningen. Diny Timmer zag het levenslicht in Ane en was de achtste op rij in een gezin van twaalf kinderen. Haar eerste guldens werd verdiend in de huishouding bij de toenmalige burgemeester van Riemsdijk in Gramsbergen. Hierna volgde een kantoorbaan bij de Coöperatie in Hardenberg. Het stel leerde elkaar kennen bij het gelijktijdig kopen van kroketje van 25 cent bij de snackbar van Piet Bosch in Gramsbergen. Na vijf jaar verkering werd er getrouwd in het toenmalige gemeentehuis van Gramsbergen. Zaterdag 18 mei wordt samen met onder andere kinderen en kleinkinderen het feest gevierd in zalencentrum Mulder in Baalder.

Afbeelding
Nationaal kampioenen gehuldigd Coevorden 52 minuten geleden
Afbeelding
Nedersaksenlijn komt dichterbij Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Lip en Fransen vangen meeste vis Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Een nieuw havenseizoen, een mooie samenwerking Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Feestweek Bergentheim wil graag meewerken om de risico's door alcohol gebruik en het rijden onder de aandacht te brengen... Nieuws Ingezonden 2 uur geleden