Afbeelding
De Toren

Tim Knol & Bluegrass Boogiemen in Gashouder Podium

do 24 oktober 2019 Nieuws

Zaterdag 2 november, vanaf 21.00 uur, zaal open 20.00 uur, staat er een sta-concert vol authentieke country en bluegrass op het programma van Gashouder Podium Dedemsvaart. Uitgevoerd door singer/songwriter Tim Knol en Nederlands bekendste en succesvolste bluegrass band Blue Grass Boogiemen.

Afgelopen voorjaar brachten Tim Knol en Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Met het opnemen van Happy Hour ging met name voor Tim een langgekoesterde wens in vervulling. Bluegrass is een genre waarin zijn heldere zang goed tot zijn recht komt. De plaat is inmiddels door pers en recensenten zeer lovend ontvangen. In de Gashouder spelen Tim en zijn muzikale vrienden eigen, speciaal voor deze samenwerking geschreven nummers. Op het Amsterdamse Americana-festival ‘Once in a Blue Moon’ gaven de heren al een voorproefje. Het dak ging eraf! Intussen zijn ze ook in Paradiso en bij EuroSonic/Noorderslag enorm enthousiast en ontvangen. Tim Knol behoeft weinig introductie. Hij heeft in de afgelopen tien jaar bewezen succesvol te passen in vele muzikale jassen en is geen onbekende in de Gashouder. Blue Grass Boogiemen toerde de afgelopen 25 jaar met veel succes door Europa en Amerika. In Ierland wonnen ze als beste band de Waterford Crystal Bowl tijdens het Guinness International Bluegrass Festival. Ze zijn uitgeroepen tot Most popular European bluegrass band tijdens het European World of Bluegrass festival. In Nederland wonnen ze naast de Silver Fiddle Award maar liefst acht maal de Gram Parsons Award. De Volkskrant schreef Betere country wordt in Nederland niet gemaakt.

Kortom het wordt Happy Hour in de Gashouder, mis het niet! Informatie en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl.

Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 37 minuten geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 1 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 2 uur geleden
Fancy Fair KC Elzenhof
Fancy Fair KC Elzenhof in Baalder een groot succes. Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
Het college van burgemeester en wethouders waren op 17 mei op werkbezoek in de kern Bergentheim.
College B&W bezoekt Bergentheim Hardenberg 20 uur geleden