Afbeelding
.

Familiefestival in Slagharen op Koningsdag

di 23 april 2024 Hardenberg Ingezonden

Op 27 april organiseert Speeltuinvereniging de Belhamels een familiefestival voor jong én oud. Iedereen is welkom, ook als je geen lid van de speeltuin bent.

De speeltuin wordt voor deze speciale dag helemaal omgebouwd tot een waar festivalterrein. De dag begint om 14.00 uur met het kinderfeest: spelen, lekker smikkelen en dansen bij de kinderdisco. Beproef je geluk met de verloting. Vanaf 17.00 uur begint het live muziekfeest met The Dudes en The Electric Sugar. Het wordt een spectaculair feest. Rauwe bluesrock gecombineerd met snelle rock-’n-roll en country rock ‘n roll. Dit wil je niet missen!

Er is geen kaartverkoop, de entreeprijs mag zelf bepaald worden op basis van een vrije gift. Voor het eten en drinken zijn consumptiebonnen te koop. 

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de speeltuin, het bestuur wil de speeltuin graag renoveren en een nieuw speeltoestel plaatsen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een groep vrijwilligers en een groot aantal sponsoren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 7 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 11 uur geleden