Afbeelding
G. Brokelman

Uitzwaaimoment Wethouder Breukelman levert hospice mooi cheque op

di 16 april 2024 Hardenberg

Donderdag 21 maart was het uitzwaaimoment van wethouder Martijn Breukelman van de Gemeente Hardenberg. Martijn had al zijn relaties gevraagd om als cadeau een gift te doen voor de St. Vrienden van het Hospice ’t Huis aan de Vecht. En daar werd goed gehoor aangegeven! Maandag 15 april kwam de kersverse Burgemeester van Hoogeveen zelf naar het hospice om daar persoonlijk de opbrengst aan te bieden.

Vriendenvoorzitter Harm Dries is verguld met het mooie gebaar van Martijn Breukelman. “We vinden het erg bijzonder en voelen ons dan ook vereerd dat Martijn bij zijn afscheid aan het hospice heeft gedacht”. Martijn vind het belangrijk dat het hospice ondersteund wordt. “Als wethouder heb ik goed inzicht gehad in de financiering van het hospice en ook met hoeveel inzet er door iedereen binnen de hospiceorganisatie wordt gewerkt om de financiën op orde te houden. Met medewerking van de relaties wil ik hen dan ook graag nog een steuntje in de rug geven”. Hierna overhandigd hij de prachtige cheque van ruim 3.200 euro aan Harm Dries. “Een geweldig bedrag natuurlijk waar we enorm dankbaar voor zijn. Je kunt ervan overtuigd zijn dat we het bedrag zullen gebruiken om de instandhouding van het hospice ook op de langere termijn te verzekeren”. “Daarover heb ik geen enkele twijfel”, aldus Martijn die zijn gift met een ferme handdruk bezegelde.

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 8 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 13 uur geleden