Afbeelding

Help de egelopvang ’t Egelhuus in Hollandscheveld!

vr 5 april 2024 Hardenberg

Het Egelhuus, waar egels om wat voor redenen opgevangen worden, is toe aan een nieuw onderkomen. Jarenlang heeft het dienst gedaan maar het kan niet nog een seizoen meer mee. Daarom zijn Linda en Eddy de Jong uit Hollandscheveld, een crowdfunding gestart. Er lopen 2 acties, bij Stichting Dierenlot, en bij Steunactie.nl. Om de egelopvang te helpen heeft Hillie Waning Vos, Life & Nature Specialist van Stichting Natuurbehoud Noordoost Overijssel, aangeboden om een insectensafari te geven voor een klas, onderbouw, in het basisonderwijs. Zij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het geven van insectensafari’s en/of Natuurlessen op school en in de natuur.

De hoogste bieder mag zeggen welk klas op insectensafari mag. De duur van zo’n insectensafari duurt meestal 1-1.5 uur maar deze klas mag best een beetje langer vertelt ze. Ze maken er iets moois van.

Wilt u de egelopvang ‘t Egelhuus helpen bij de realisatie van een nieuw onderkomen dan kunt u contact opnemen met ‘t Egelhuus via info@egelhuus.nl

Of via een gift op rekening nummer NL 06 SNSB 8871-3630-00 tnv De Jong-Vrieling

Stichting ’t Egelhuus te Hollandscheveld

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Hulpdiensten rukken uit voor een brand bij CAV Den Ham Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Kaartje als steun voor mantelzorgers Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Gewijzigde afvalinzameling met Hemelvaartsdag Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Controle op waterkwaliteit zwemplassen van start Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Inleverdagen voor het NK Tegelwippen Hardenberg 13 uur geleden