Afbeelding

Groene Loper Avond bij BalkInn

do 11 april 2024 Hardenberg

Op woensdag 17 april vanaf 19.30 uur opent Natuurboerderij BalkInn in Nieuwleusen de deuren voor de Groene Loper Vechtdal voor een inspirerende avond. Deze avond staat in het teken van groen, natuur en biodiversiteit en belooft een verrijkende ervaring te worden voor groenliefhebbers in de regio.

Tijdens de avond zullen twee bevlogen groenliefhebbers, Andries Bos en Erwin Goutbeek, deelnemers meenemen op een boeiende rondleiding over het terrein van Natuurboerderij BalkInn. Andries Bos, een van de pioniers achter de Natuurboerderij, zal onder andere vertellen over de bijzondere fruitbomenrassen die er te vinden zijn. Erwin Goutbeek, ecologisch adviseur uit Dalfsen, zal zijn kennis delen over de diverse planten en bloemen die de Natuurboerderij kenmerken.

Natuur in de Buurt

Na de rondleiding staat er koffie klaar, gevolgd door een inspirerende lezing van Erwin Goutbeek over het belang van ‘Natuur in de Buurt’ en hoe deze te versterken is door gezamenlijke inspanningen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen van de Groene Loper Vechtdal, die oproept tot samen groene stappen te zetten en het Vechtdal te laten bloeien.

De avond biedt tevens de gelegenheid voor de aanwezigen om zich in te schrijven voor de landelijke actie van de Groene Loper, waarbij pakketten met waardplanten worden aangeboden tegen een kleine vergoeding.

De Groene Loper Vechtdal moedigt alle geïnteresseerden aan om buren en familie mee te nemen naar deze gezellige avond, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en inspiratie kan worden opgedaan voor verdere groene initiatieven. Voor alle aanwezigen is er kleine verrassing om zelf direct mee aan de slag te gaan.

De avond vindt plaats bij Natuurboerderij BalkInn, Westerveen 32, 7711 DE Nieuwleusen. De toegang is gratis; aanmelden is wel vereist vanwege de catering en kan via info@dekoppel.com of telefonisch op 0523-27 33 88.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kiek hier eens Hardenberg 16 minuten geleden
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 13 uur geleden