Rechts onder dochter Willeke Kremer en daarnaast Mw. Kremer- Kampman
Rechts onder dochter Willeke Kremer en daarnaast Mw. Kremer- Kampman saxenburgh

Mannenkoor ’t Vechtdal geeft miniconcert in wijksteunpunt Oostloorn.

do 4 april 2024 Hardenberg Ingezonden

Mannenkoor ’t Vechtdal geeft miniconcert in wijksteunpunt Oostloorn. Door een wens van Willeke Kremer heeft afgelopen woensdagavond 3 april een optreden van het Mannenkoor ’t Vechtdal plaatsgevonden voor bewoners van het woonzorgcentrum en wijkbewoners. Willeke Kremer haar familie, inclusief haar moeder Fenna Kremer-Kampman van 93, woont nog in en om Hardenberg. Willeke haar wens luidde: “Mijn moeder van 93 in het zonnetje zetten én de verzorgers van Oostloorn te bedanken voor de goede zorg”. 

Willeke Kremer is geboren en getogen in Hardenberg, maar inmiddels woonachtig en werkzaam in het Westen. Willeke is werkzaam bij VitalTalent, een onderdeel van Epic Agility, gevestigd in Amsterdam. Deze organisatie stelt één keer per kwartaal een budget beschikbaar om aan medewerkers een kans te bieden een lang of kort gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Alle medewerkers hebben deze wens zichtbaar ingevuld op een zogenaamde ‘bucketlist’.

Eén keer per kwartaal kiezen de collega’s, middels een complimentenronde, wiens bucketlist in vervulling gaat. 

Het werd Willeke gegund om haar bucketlistwens in vervulling te zien gaan. Er werd door Willeke op zoek gegaan naar een mooie invulling van het beschikbare budget en na even speuren is er gekozen voor een optreden van Mannenkoor ‘t Vechtdal. De keuze viel op specifiek dit mannenkoor, omdat Leo Kremer, de overleden echtgenoot van Fenna en vader van Willeke, daar vanaf de oprichting al in heeft meegezongen. Meneer Kremer heeft destijds meegezongen op de eerste ‘CD’ van het koor én het koor heeft gezongen tijdens de uitvaart van meneer Kremer in 1994. Dit leek Willeke een mooi eerbetoon aan haar moeder om haar te vertellen hoe trots ze op haar is. Met het optreden van Mannenkoor ‘t Vechtdal heeft ze hopelijk mooie herinneringen gebracht en heeft iedereen een mooie avond beleefd. Ze is Oostloorn en Mannenkoor ‘t Vechtdal dankbaar dat zij hieraan mee aan mee hebben willen werken.  

Gejuich bij FC Zutphen na de openingstreffer
FC Zutphen neemt de zesde plaats over van Den Ham Sport Ingezonden 8 minuten geleden
Afbeelding
Bingo in 't Uilenest Hardenberg 1 uur geleden
Lisanne Koers direct na de partij
Lisanne Koers blijft ongeslagen Sport Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 16 uur geleden