Afbeelding
De Toren

Activiteiten Buurtkamer Hardenberg in april

di 2 april 2024 Hardenberg

De Buurtkamer in Hardenberg heeft weer diverse activiteiten waarvoor ze u van harte welkom heten. Ze willen iedereen de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan  activiteiten of vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken.  

De volgende activiteiten worden gehouden in de Buurtkamer in Hardenberg:

Computerhulp - Sjoelen - Handwerkochtend  

Deze activiteiten zijn op maandag/vrijdagochtend, maandagmiddag en op dinsdagochtend, in volgorde zoals de titel weergeeft. De tijden zijn tussen 10.00 uur en 12.00 uur. “Kom gerust eens langs voor een bakje koffie of neem contact op voor meer informatie over een van deze activiteiten”, aldus de organisatie.  

Het OV-spreekuur  

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg met uw vragen tijdens het spreekuur. Op de eerste dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.30 zijn de vrijwilligers van Ervaarhetov.nl aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over reizen met het openbaar vervoer. De vrijwilligers zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 uur tot 12.00 uur. U kunt hen ook bereiken via telefoonnummer: 038 30 37 010. 

Bingo  

De Bingo wordt georganiseerd op elke eerste donderdag van de maand. De deur gaat open om 14.00 uur en de aanvang van de bingo is 14.30 uur. Voor meer informatie over de kosten en voor opgeven kunt u bellen naar telefoonnummer: 06-82664252.  

Stichting Samen Eten  

Er wordt wekelijks een heerlijk en vers drie gangen menu geserveerd.
Voor meer informatie over de kosten en voor aanmelden kunt u bellen naar telefoonnummer: 06-18665938. 

Vrouwencafé 

Op zaterdag middagen van 14.00/16.00 uur vindt er een vrouwencafé plaats in de Buurtkamer. ”Wees welkom en sluit gerust aan voor gezelligheid en een praatje.” Informatie en contact via telefoonnummer: 0630955705  

De Buurtkamer Hardenberg  

“Voor leuke activiteiten en een gezellig praatje zit u in de Buurtkamer goed. U bent altijd van harte  welkom om een kop koffie of thee te komen drinken.” Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even binnenlopen aan de Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. De gastheren/vrouwen staan u graag te woord.   

Meer informatie   

Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Stuw via 0523 – 267478.  Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar m.vanderveen@destuw.nl.   

Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 8 minuten geleden
Afbeelding
Ontdekkingstochten in het stadshart van Hardenberg, in het IP Hardenberg 59 minuten geleden
Afbeelding
Gemeente nieuws week 17 Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
alfa-college zet in op mentale gezondheid studenten Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
PCBS De Hoekstee viert eeuwfeest Hardenberg 2 uur geleden