Afbeelding

Gemeente en Vechtdal Wonen onderzoeken woonbehoeften ouderen

wo 6 maart 2024 Hardenberg

De komende jaren neemt het aantal ouderen in gemeente Hardenberg sterk toe laat Vechtdal Wonen en Gemeente Hardenberg in een brief aan de oudere inwoners in Hardenberg weten. Omdat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen, is het van belang dat de woningen en woonomgevingen daarvoor ook geschikt zijn.

Gemeente Hardenberg en Vechtdal Wonen willen graag weten of de woningen nog pasend zijn bij de situatie; wat vinden de inwoners van het voorzieningenniveau; waar lopen inwoners tegen aan bij het ouder worden en zelfstandig blijven wonen en hoe kan gemeente Hardenberg en Vechtdal Wonen hier een rol in spelen.

Op maandag 25 maart van 10.00-12.00 uur en op dinsdag 26 maart van 15.00-17.00 uur organiseren de beide partijen twee groepsgesprekken onder leiding van onderzoeksbureau Companen. U bent welkom op maandag 25 maart in MFA De Baron en op dinsdag 25 maart in het Gemeentehuis. U kunt zich aanmelden door te melden naar secretariaat@companen.nl. Op dit moment kunnen jongeren tussen 18 en 30 jaar ook een onderzoek invullen over hun woonwensen. Wil je meewerken aan het onderzoek ga dan naar 

https://companen.nebu.com/scripts/DubInterviewer.dll/Frames?Quest=16010901

Afbeelding
Engeltje op schouder redt bestuurster van ongeval Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Dorothee Spijker treedt op in Openluchttheater Avereest in Balkbrug Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Stichting Historisch Rijwielmuseum krijgt subsidie Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Vijf nieuwe laadpalen in Ommen Ommen 11 uur geleden
Afbeelding
Brand in heg bij camping in Rheezerveen Hardenberg 11 uur geleden