Afbeelding

Tennisclub verwelkomt nieuwe voorzitter

vr 1 maart 2024 Hardenberg

Na ruim vier jaar van onvermoeibare inzet, grenzeloze passie voor de club en onuitputtelijke positiviteit, kondigt Benno Witzand met trots zijn afscheid aan als voorzitter van Tennisvereniging de Bosbaan. Zijn opvolger, Annemiek Postma, staat klaar om de fakkel over te nemen en de vereniging naar nieuwe hoogten te leiden.

Onder het voorzitterschap van Benno Witzand heeft Tennisvereniging de Bosbaan significante vooruitgang geboekt, zowel op sportief als sociaal vlak. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben de vereniging gevormd tot wat het vandaag de dag is, een bruisend centrum voor tennisliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Onder zijn leiderschap zijn nieuwe initiatieven gestart, faciliteiten verbeterd en de gemeenschapsbanden versterkt.

Ervaren leider

Annemiek Postma, een bekend gezicht binnen de vereniging, staat klaar om het voorzitterschap op zich te nemen. Met een schat aan ervaring en een diepgewortelde liefde voor de sport, brengt zij een frisse energie en visie mee naar de rol. “Ik voel me vereerd om de kans te krijgen om deze rol te vervullen”, zegt Annemiek. “Samen met het fantastische team en de ondersteuning van onze leden, kijk ik ernaar uit om voort te bouwen op het solide fundament dat Benno heeft gelegd.”

Hoewel Witzand zijn rol als voorzitter neerlegt, zal zijn betrokkenheid bij Tennisvereniging de Bosbaan niet verminderen. Hij blijft actief binnen de club, waar zijn wijsheid en ervaring van onschatbare waarde zullen blijven voor de toekomstige groei en ontwikkeling.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden