Afbeelding

Fit blijven bij het ouder worden door samen muziek te maken.

do 8 februari 2024 Hardenberg Ingezonden

Samen muziek maken is een goede activiteit om de veroudering van ‘lichaam en geest’ een beetje te vertragen. Dat denkt in ieder geval een aantal neurowetenschappers waaronder de bekende neuropsycholoog Erik Scherder. In ‘Gebouw Hoogenweg’ komen elke donderdagmorgen zo’n 35 muzikanten bij elkaar om deze theorie in praktijk te brengen. Meer dan 10 leden zijn de 80 gepasseerd of staan op het punt dat te doen!. Het jongste lid is 61 jaar, ook dat kan! En jonger mag ook, het is een vrijetijdsorkest, iedereen die op donderdagmorgen kan repeteren is van harte welkom.

Op donderdag 15 februari houdt dit ‘Regionaal Vrijetijdsorkest’ een openbare repetitie voor al die muzikanten die overwegen om ook, door middel van het samen muziek maken, wat ‘langer bij de les te blijven’ of die het gewoon leuk vinden om overdag te musiceren. Heeft u een blaasinstrument  en kunt u hierop een partijtje meeblazen, kom dan donderdagmorgen eens kijken, luisteren of meespelen. De repetitie is van 9.30 – 11.30 uur, het adres is Hoogenweg 45 in Hoogenweg.

Afbeelding
Nationaal kampioenen gehuldigd Coevorden 52 minuten geleden
Afbeelding
Nedersaksenlijn komt dichterbij Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Lip en Fransen vangen meeste vis Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Een nieuw havenseizoen, een mooie samenwerking Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Feestweek Bergentheim wil graag meewerken om de risico's door alcohol gebruik en het rijden onder de aandacht te brengen... Nieuws Ingezonden 2 uur geleden