Afbeelding

Gaan SVV’56 en Kloosterhaar samen?

za 10 februari 2024 Hardenberg

Bij beide verenigingen was de stemming donderdagavond 8 februari goed, beide voorzitters Hans Jager (Kloosterhaar) en Gertie Botter (SVV’56) zagen een grote opkomst over informatie voor meer samenwerking tussen beide clubs.                                                                                

Beide clubs zien het aantal leden drastisch teruglopen. Erik Drenthen liet zien hoe de vlag er nu bij hangt. “Vooral in de coronatijd hebben veel voetballers gekozen voor een andere sport. Dat baart ons zorgen en willen we samen met SVV’56 kijken wat er kan.” Voorzitter Hans Jager een voorzitter die niet alleen naar zijn eigen club kijkt maar ook naar de toekomst. “Belangrijk voor de kwaliteit en kwantiteit van beide clubs. En niet te vergeten de doorstroming van de huidige jeugd, dat zij in elk geval in een prestatie gericht senioren team terecht kunnen. Nu is bij Kloosterhaar geen tweede elftal meer en gaat iemand die net buiten de boot valt naar het derde.  Met alle respect voor het derde, dat wil je als vereniging niet.” De jeugd is al tien jaar samen en dat gaat prima. Samen kunnen we alleen maar sterker worden, “ aldus Erik Drenthen.                                                          .”                                                                                                                         

Leden                                                                                

Hans Jager en ook Gertie Botter weten dat het aan de leden is. “Het bestuur geeft advies maar de leden beslissen. Als jullie het niet willen dan gaat het niet door.” De stemming was goed en er was weinig wanklank te horen. “ Dat gold ook in Sibculo voor Gertie Botter. “Er was veel betrokkenheid, sfeer was goed.” Het begin is er, wordt zeker vervolgd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Brandweer rukt uit voor kortsluiting in stopcontact in pand Bergentheim Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zonnebloem Bergentheim viert gezellige middag in Mariënberg Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Aanvragen bijdrage voor amateurkunstverenigingen Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
'Kerkdienst in onze moodersproake' Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
De Boombouw - Wintermarathon Ommen 19 uur geleden