Afbeelding

Zangavond

vr 16 februari 2024 Hardenberg

De deuren van de gereformeerde kerk aan de Ommerweg in Den Ham staan zondag 18 februari open voor een ieder die van muziek en zingen houdt. Er wordt gezorgd voor een afwisselend programma met veel bekende liederen. De zangavond begint om 19.00 uur. Er is een collecte bij de uitgang voor de bestrijding van de kosten. 

Bij een deel van het repertoire is de muzikale begeleiding als vanouds in handen van muziekvereniging Juliana. Al vanaf de 60-er jaren is er die band tussen de muziekvereniging en de zangdiensten. Organist Bram Jaspers begeleidt een deel van de samenzang. Ook de zangvereniging Cantate Deo levert een bijdrage. Voor de afwisseling laten de ongeveer 50 dames en heren hun stemmen horen. Daarbij krijgen de aanwezigen volop gelegenheid om mee te zingen. De opening, korte overdenking en afsluiting van deze avond is in handen van ds. Nick de Graaf. Bel voor informatie: 0546-671963. 

Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 3 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 4 uur geleden