Afbeelding

Vrouwen van Nu huldigt Jubilarissen

do 25 januari 2024 Hardenberg

Vrouwen van Nu Balkbrug stond dinsdag 16 januari in het teken van jubilarissen en afscheid nemen van bestuursleden. De afscheidnemende voorzitter opende de avond met mijmeringen en dromen over een trein vol met Vrouwen van Nu leden.


Ze ging bij alle 106 leden langs, en had voor ieder een woordje over. En dat allemaal op rijm.
Dat gezegd hebbende, stond ze weer met beide benen op de grond, en zaten er 71 dames in de zaal. Deze avond werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. De jubilarissen waren als volgt: 25 jaar lid: Jeanet Hulsteijn; 40 jaar lid: Femmie ten Kate; 50 jaar lid: Bea Hulzebosch, Klaasje Hulsing en Nel Pinxsterhuis; 60 jaar lid: Diny Huisman en Zwaantje Pinxsterhuis. Allen werden toegesproken door de voorzitter Betty Ahuis en kregen een presentje en een bos bloemen.

Ook waren er twee afscheidende bestuursleden, allereerst Henny Toersen, die maar liefst negen jaar zitting had in het bestuur. Zij werd bedankt voor haar trouwe inzet, en het vele werk wat ze voor Vrouwen van Nu heeft gedaan. Betty Ahuis nam ook afscheid, zij werd toegesproken door vice voorzitter Wolly Schipper. Zij had zeven jaar zitting in het bestuur. En ook zij werd bedankt voor de betrokkenheid bij de vereniging. Beide dames kregen een attentie en een bos bloemen aangeboden.
Er werden twee nieuwe bestuursleden verwelkomt, Ella Fokkert en Silvia Kremer werden met een warm applaus verwelkomt. Het bestuur van Vrouwen van Nu is weer voltallig. Vrouwen van Nu Balkbrug kan terugkijken op een goed jaar en gaat vol goede moed het nieuwe jaar in.

Na de pauze kreeg Dik Toersen het woord. Tien mannen namen het publiek mee, op hun eigen motor om een mooie reis door Amerika maken. Volgende bijeenkomst is op dinsdag 20 februari. De aanvang is 19.45 uur in MFC Trefpunt Balkbrug. Deze avond is Wilma Huisman spreekster. Zij komt vertellen over de Reestlandhoeve en de zorgboerderij.

Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 5 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
N48 dicht na eenzijdig ongeluk met Corvette, herstelwerkzaamheden gaande Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Drie kampioenen bij v.v. Den Ham Sport Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Baby's houden van boeken Hardenberg 10 uur geleden