Afbeelding

Oudjaarsconcert met oliebollen

di 26 december 2023 Hardenberg

Zaterdag 30 december om 15.00 uur wordt het concertjaar stijlvol afgesloten met het Oudejaarsconcert. In de Willem Hendrik Zwart Hal. Traditiegetrouw is het podium helemaal vrij voor de bekende organist Everhard Zwart.

Everhard Zwart is al meer dan 42 jaar actief als concertorganist en dirigent. De musicus is de zoon van Willem Hendrik Zwart (de muziekhal is naar hem vernoemd) die organist was in de Bovenkerk in Kampen. Daarna kreeg Everhard les van de bekende organist Feike Asma.

Hij geniet internationaal bekendheid als organist door zijn stijlvolle uitvoering van de ‘Hollandse Koraalkunst’, met name de composities van zijn vader en grootvader, maar vooral door zijn virtuoze vertolking van vele grote composities uit de orgelliteratuur. Voor hem voelt de concertzaal als een plek waar je veel meer een verhaal kan vertellen. Een voorproefje op het programma: Psalm 23 Aan de stille wateren, Aria (uit Suite in A), Choral 3 (César Franck) en Suite Opus 5 (Coral Williams).
Het volledige programma vindt u op onze site. www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren kan via 0572-371838 of mail adhuetink@gmail.com of via de website. De Willem Hendrik Zwart Hal bevindt zich aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. 

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 18 uur geleden