Afbeelding

Schattenjacht in Balkbrug: Maandelijkse vlooienmarkt bij Manege ‘De Diamanthal’

za 18 november 2023 Hardenberg

Op zaterdag 25 november is er weer een  vlooienmarkt in manege ‘De Diamanthal’ aan de Hoogeveenseweg 38 te Balkbrug. Iedere 4e zaterdag van de maand in de winter periode wordt deze georganiseerd.

De organisatie van de markt berust bij een groep zeer enthousiaste vrijwilligers van Stichting Paardensport Avereest (SPA). De manege bestaat uit twee overdekte hallen met aanliggende ruimtes, een gezellige kantine en een grote verharde parkeerplaats (uiteraard gratis parkeren). Beide hallen zijn volledig geïsoleerd en worden bij koud weer extra bij verwarmd. Koffie, dranken en snacks zijn tegen billijke prijzen verkrijgbaar. Maandelijks bezetten er veel standhouders de hallen. De te verkopen spullen worden op de manegebodem (een heldere kunststof wedstrijdbodem), of op zelf meegebrachte kleden, schragen of tafeltjes uitgestald. Omdat het een vlooienmarkt betreft, moet minimaal 70% van de aangeboden goederen uit gebruikte, overjarige of ambachtelijke/hobbymatig vervaardigde spullen bestaan.

Om zes uur ’s ochtends gaan de deuren voor de standhouders open. Men kan met de auto (met aanhanger) naar binnen rijden. Na het uitladen moet de auto zo spoedig mogelijk buiten de hal worden geplaatst. Om uiterlijk 8.00 uur moeten standhouders binnen zijn, en wordt de hal voor het publiek geopend.

De grondplaatsen zijn min. 2,25 m diep, en worden per strekkende meter verhuurd, twee euro p/m. De markt duurt tot ca. 13.00 uur. Kenmerkend voor de markten zijn de gemoedelijke en gezellige sfeer. De lage toegangsprijs, (1,50 euro plus kinderen gratis ) garanderen een groot aantal bezoekers. Deze vlooienmarkten hebben inmiddels een vaste plaats verworven bij een zeer groot publiek, want veelal voor een habbekrats is men de gelukkige bezitter van iets waar al lang naar gezocht is. Voor vragen/informatie over de markt graag mailen naar: vlooienmarkt@diamanthal.nl.. Opgave voor de markt kan alleen telefonisch bij Klaasje Veldman, 0529-484034 of 06-51891916. Geef je tijdig of in ieder geval uiterlijk donderdags voorafgaand aan de markt op want vol is vol. 

Afbeelding
Professionele tips om een probleemloze verhuizing naar Hardenberg te bewerkstelligen Partnerbijdrage 10 minuten geleden
Afbeelding
Veerkrachtig Vroomshoopse Boys pakt winst tegen SC Barbaros Twenterand 48 minuten geleden
Afbeelding
DVC Dedemsvaart 3 kampioen Hardenberg 1 uur geleden
Sla jij straks een homerun?
Honkbalclinic bij de Cubs Sport Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Van grasveld tot ontmoetings-en beleeftuin in Gramsbergen Hardenberg 1 uur geleden