Afbeelding

Kom jij ook naar het meidenatelier?

za 14 oktober 2023 Hardenberg

Cultuurkoepel Vechtdal organiseert iedere maandagavond vanaf 30 oktober teken- en schilderlessen in het meidenatelier in Hardenberg.

Houd je van tekenen en schilderen en wil je je creativiteit ontwikkelen samen met een leuke groep meiden met dezelfde doelen? Kom naar het meidenatelier in Hardenberg. Onder begeleiding van docent en kunstenaar Marjolein ga je eerst een aantal lessen werken aan je basis teken- en schildervaardigheden. Vervolgens ga je leren hoe je je eigen project opzet: van vaag idee tot schilderij/strip/boek, wat je ook verzint- dat is aan jou. Vanaf dat moment is het helemaal een eigen groep en is de docent miner aanwezig. Je kunt dan wekelijks aan de slag met je eigen ideeën. 

Iedere drie weken komt de docent een kijkje nemen en het werk wat er gemaakt wordt te bespreken en de deelnemers voorzien van inspiratie en op weg te helpen als je het zelf even niet meer weet.

Eind april wordt het meidenatelier afgesloten met een expositie waar je je eigen favoriete project kunt tentoonstellen. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op: www.gewoonactief.nl
Inschrijven kan tot en met 29 oktober.

Afbeelding
Zorgmedewerkers rennen met inwoners voor een gezondere lifestyle. Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Vrachtwagen en personenauto botsen op rotonde Witte Paal in Rheezerveen Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Lomp Piraten Party voor Voedselbanken Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Fietser gewond bij aanrijding op fietsoversteek Koningsspil Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Hapjesdag was 'smaaksensatie' Hardenberg 12 uur geleden