Afbeelding

Tien jaar lang ‘Het Allermooiste Feestje’ in Sibculo

do 29 juni 2023 Hardenberg

Waar het slechts met een paar honderd man begon, worden er op 1 juli duizenden bezoekers verwacht aan het recreatiewater van ‘De Spartelvijver’. Inmiddels is Het Allermooiste Feestje een begrip in- en buiten de regio geworden. Dit jaar bestaat het evenement officieel tien jaar. Het wordt een speciale editie, blijkt uit het gesprek met de organisatie.

Wie ruim vijf jaar geleden in Almelo of Hardenberg werd gevraagd wat ‘Het Allermooiste Feestje’ was, had zich destijds waarschijnlijk de schouders opgehaald. Inmiddels is het in een groot deel van Overijssel een bekende naam geworden. Dit jaar bestaat het evenement tien jaar en is er officieel reden voor feest! 

Aanstaande zaterdag, 1 juli, vindt de tiende editie van HAF plaats in Sibculo.

Het Allermooiste Feestje trekt al vele jaren jaarlijks duizenden bezoekers en is kenmerkend aan de mooie locatie aan het zand en water van recreatieplas De Spartelvijver. Met verschillende podia, muziekgenres en eindshow productie richt de organisatie zich op een brede doelgroep. Zo hebben ze Bizzey, Wildstylez, maar ook Gladjakkers en Altijd Larstig en Rob Gas D’rop geboekt. 

Voor deze jubileumeditie wordt er extra uitgepakt en zal er voor de eindshow ook een muzikale terugblik zijn naar tien jaar lang Het Allermooiste Feestje. In gesprek met de organisatie geven ze aan altijd kwaliteit boven kwantiteit te stellen. 

Vorig jaar verkocht het evenement een week voor tijd volledig uit. Aankomende zaterdag hopen ze bij aanvang hetzelfde resultaat geboekt te hebben. 

Afbeelding
Afbeelding
Brand in camper aan De Vechtspille na explosie Hardenberg 5 uur geleden
True Desire Vocalband
KOM & ZIE Openluchtviering met 'True Desire Vocalband' in Vroomshoop! Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Blikseminslag veroorzaakt flinke schade aan woning aan de Hoogenweg Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Alma vergadert in 'Irene' Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 10 uur geleden