Afbeelding
Roxana Keizer Fotografie

Win vrijkaarten voor Pump up the 90’s!

wo 12 april 2023 Hardenberg

DJ Paul Elstak, The Sunclub en Jody Bernal staan op zaterdag 15 april 2023 op het muziekfestival Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg

Pump up the 90’s is het grootste 90’s festival in Nederland met inmiddels een rijke historie. Al meer dan 100 verschillende artiesten en ruim 100.000 bezoekers hebben het muziekfestival in Hardenberg in de afgelopen jaren bezocht.  

DJ Paul Elstak is al bijna dertig jaar ‘de godfather van de hardcore’ met grote hits als Rainbow in the Sky, Luv U More en The Promised Land. The Sunclub scoorde in de jaren ’90 een megahit met Fiësta de Los Tamborileros, gevolgd door succesvolle nummers als Splash, Single Minded People en Bandoneon. Later bestormde The Sunclub overal ter wereld de hitlijsten met Summerjam. Ruim 20 jaar geleden had Jody Bernal een waanzinnige zomerhit met het Spaanstalige nummer Que Si Que No. Het was toen 15 weken lang de bestverkochte single; een record dat tot op de dag van vandaag niet gebroken is.

Wil jij bij dit feestje aanwezig zijn? Dat kan! 

Weekblad de Toren mag een aantal vrijkaarten weggeven. Stuur een mail naar info@detoren.net o.v.v. vrijkaarten Pump up the 90’s en wie weet win jij de vrijkaarten. De winactie sluit donderdag 13 april.

 De winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Afbeelding
Modeshow met dansdemo's Hardenberg 7 minuten geleden
Afbeelding
Inzameling oud papier Hardenberg 53 minuten geleden
Afbeelding
PvdAGroenLinks reikt duimen uit Twenterand 1 uur geleden
Een paar toppers
Leuke wedstrijd voor GV Gramsbergen Sport Ingezonden 10 uur geleden
Acro duo Michelle en Emmelieke en trio Meike, Ilse en Indy
Acro teams TSH op plaatsingswedstrijd NK Sport Ingezonden 12 uur geleden