Afbeelding

Thee tablets in taartjes in Wijksteunpunt ‘t Welgelegen

di 4 april 2023 Hardenberg

Meer leren over de digitale wereld? Kom op de thee in het Wijksteunpunt ’t Welgelegen in Gramsbergen! Op maandag 24 april van 14.30 tot 16.30 uur organiseert de Bibliotheek een gezellige high tea in het Wijksteunpunt ‘t Welgelegen van Saxenburgh in Gramsbergen.

Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers ontdekken ze de digitale wereld. Samen met een begeleider ga je bekijken wat er allemaal mogelijk is met een tablet of computer. Daarna ga je zelf aan de slag om verschillende apps en de tablet te ontdekken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Je mag je eigen tablet of laptop meenemen, maar ook zonder tablet of laptop ben je van harte welkom! Je leent er dan gewoon één van de Bibliotheek.

Aanmelden kan via een strookje in de bus bij Welgelegen, telefonisch via (0523) 280011 of (0524) 537948 of stuur een mail naar: wijksteunpuntWLG@sxb.nl.

Jenieke met voorzitter Eelco
Jubilarissen bij toneelvereniging Roke Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Mariënberg krijgt gevoel weer te pakken Hardenberg 13 uur geleden
Openingszet: Gerwin van Dijk, zoon van Johan van Dijk, verricht de openingszet aan het bord van Gerbrand Hessing (rechts) en Gerwin van der Meer (links)
Gil Salomé zegeviert bij Johan van Dijk-memorial Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Den Ham tegen Rigtersbleek Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Kinderstraat in de Berkenlaan Hardenberg 16 uur geleden